همشهری آنلاین: مجید مجیدی با اعلام جزئیات اکران فیلم «محمد رسول الله» در کشورهای مختلف اعلام کرد که عربستان در مسیر اکران جهانی این فیلم کارشکنی کرده است.

مجید مجیدی

به گزارش مهر؛ مجید مجیدی در طول بازدید از دبیرستان پسرانه «نظام مافی» در منطقه ۹ طی نشست خبری که برای این مراسم در مدرسه برگزار کرده بود، با اشاره به فیلم محمد رسول الله(ص) گفت: فیلم سینمایی «محمد رسول الله(ص)» در عرصه های جهانی حضور خود را شروع کرده است و علی رغم کارشکنی های کشورهای عربی که اسلام را تخطئه می کنند، نمایش فیلم در کشورهای مختلف در حال انجام است حتی این فیلم سینمایی به تازگی در کشور دانمارک نمایش داده شد، کشوری که علی رغم کاریکاتورهایی که بر علیه پیامبر اسلام(ص) کشیده بودند از ما دعوت کردند تا این فیلم را نمایش دهند. به همین منظور فیلم «محمد رسول‌الله(ص)» در کشور دانمارک نمایش داده شد و از جمله نمایش های موفق آن در مسجد امام علی(ع) دانمارک بود که مورد استقبال زیادی قرار گرفت.

وی ادامه داد: این فیلم سینمایی همچنین در کشور لبنان برای علمای شیعه و اهل تسنن نمایش داده شد و مورد تشویق این علما قرار گرفت و نگاه مثبت آنها را به خود جذب کرد و همین مساله سبب شد فضایی که عربستان برای نمایش این فیلم در کشورهای مختلف ایجاد کرده بود، تغییر کند.

مجیدی بیان کرد: چهارشنبه هفته آینده فیلم «محمد رسول الله(ص)» در کشور لهستان و در مراسم سینما ایمیج به نمایش درمی آید. این مراسم هر ساله در کشور لهستان برگزار می شود و یک جایزه بهترین فیلمساز و بهترین فیلمبردار را اهدا می کند که امسال هر دوی این جوایز به فیلم «محمد رسول الله(ص)» اهدا می شود. در ادامه نمایش های خارجی این فیلم سینمایی به سوئد و نروژ می رویم و بعد از آن در خانه سینمای ایتالیا به نمایش گذاشته می شود.

وی با اشاره به اکران جهانی فیلم «محمد رسول الله(ص)» توضیح داد: به زودی نمایش این فیلم سینمایی در ۴۰۰ سالن سینما در کشور ترکیه آغاز می شود و ترکیه اولین کشوری است که فیلم «محمد رسول الله(ص)» به صورت گسترده اکران می شود. بعد از آن نیز اکران فیلم در عراق، سوریه و لبنان ادامه خواهد داشت. همچنین در حال حاضر مشغول به پایان رساندن دوبله عربی «محمد رسول الله(ص)» تا برنامه ریزی برای اکران این فیلم در دیگر کشورها دنبال شود.

کارگردان فیلم سینمایی «بچه های آسمان» ادامه داد: در تلاش هستیم تا فیلم سینمایی «محمد رسول الله(ص)» در آمریکا و اروپا به نمایش درآوریم و امیدوارم با توجه به اکران های گسترده این فیلم طی چند ماه آینده فضای تلخ به وجود آمده برای این فیلم سینمایی از بین برود و نمایش فیلم در دیگر کشورهای خارجی امکان پذیر باشد.

مجیدی تاکید کرد: علی رغم اینکه بسیاری از کشورها تمایل دارند تا این فیلم را در کشورهای خود اکران کنند، اما به دلیل نگرانی هایی که به وجود آمده اکران این فیلم با کندی صورت می گیرد.

وی درباره شرکت پخش کننده بین المللی برای فیلم «محمد رسول الله(ص)» تصریح کرد: ما برای پخش بین المللی این فیلم سینمایی از یک شرکت خاص استفاده نکرده ایم و بر اساس نمایش فیلم در هر کشور تصمیم می گیریم که کدام شرکت پخش این فیلم را برعهده گیرد. البته انتخاب یک شرکت جداگانه برای پخش بین المللی در همه کشورها چندان با سیاست های ما هماهنگ نبود.

مجیدی در ادامه نشست خبری خود بیان کرد: همواره در طول سال ها بارها و بارها صحبت شده که اگر تعامل مناسبی بین سینما و آموزش و پرورش صورت گیرد، چه اتفاقی می افتد. من فکر می کنم که مسئولان سینمایی باید از ظرفیت بزرگ آموزش و پرورش استفاده کرده و سینما را ارتقا دهند. وزارت آموزش و پرورش ۱۴ میلیون دانش آموز دارد و یک میلیون معلم که اگر خانواده های این دو گروه را هم مورد نظر قرار دهیم سه چهارم جمعیت کشور شامل وزارت آموزش و پرورش می شود. اگر تعامل درستی بین سینما و آموزش و پرورش صورت گیرد، اتفاقات خوبی در این دو نهاد رخ می دهد، اما بیش از هر چیز برای انجام چنین تعاملی نیازمند زیرساخت‌های مناسبی در نظام آموزشی کشور هستیم. این تعامل باید وارد بدنه آموزش و پرورش کشور شود. مسائل اخلاقی که در بین دانش آموزان وجود دارد، دغدغه های معلمان و مسائل و مشکلات مختلف دانش آموزان می تواند از طریق سینما مورد بررسی قرار گیرد. زمانی که مسائل و مشکلات دانش آموزان و دغدغه معلم ها وارد سینما شود، یک مساله دوطرفه ایجاد شده و شرایط برای برطرف کردن آن فراهم می شود اما زمانی که سینما و آموزش و پرورش از هم جدا هستند، بخشنامه ها نیز برای اکران فیلم ها برای دانش آموزان پاسخگو نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه فیلم «محمد رسول الله(ص)» زندگی بالاترین الگوی انسانی یعنی پیامبر اعظم را به نمایش می گذارد، بیان کرد: علی رغم اینکه آموزش و پرورش علاقه مند به حمایت از این فیلم در حوزه اکران است، اما چون زیرساخت ها در آموزش و پرورش فراهم نشده است، مساله نمایش این فیلم برای دانش آموزان با همکاری مدارس با کندی رخ می دهد. امیدوارم با توافق میان مسئولان سینمایی و مسئولان آموزش و پرورش کشور، شرایط مناسبی برای اکران فیلم برای دانش آموزان فراهم شود. در واقع چنین توافق هایی می تواند به جهت اقتصادی و محتوایی، تحول بزرگی را در نظام اقتصادی و تربیتی جامعه فراهم کند.

مجیدی گفت: مسئولان آموزش و پرورش بعد از تماشای فیلم «محمد رسول الله(ص)» تشخیص دادند که این فیلم می تواند در حوزه های مختلف به جامعه کمک کند. درست است که آموزش و پرورش این حمایت را اعلام کرده است اما تا زمانی که مدارس تصمیم نگیرند و نخواهند، این طرح اجرایی نمی شود. آموزش و پرورش می تواند بگوید با  تجهیزات سالنهای سینمای خود، فیلم های آموزشی از این دستگاه در سینماهای خود و برای دانش آموزان خود نمایش دهد.

وی با اشاره به گنجانده شدن بخشی از فیلمنامه فیلم سینمایی بچه های آسمان در کتاب ادبیات دوم دبیرستان، بیان کرد: زمانی که این خبر را شنیدم حس خیلی خوبی به من دست داد و از این مساله خوشحال بودم که یک فیلم آنقدر می تواند تاثیرگذار باشد که در نظام درسی بچه ها قرار گیرد . از همان زمان به دنبال فرصتی بودم تا با دانش آموزان درباره این فیلم سینمایی صحبت کنم.

مجیدی در پایان گفت: مدتی پیش در همسایگی مادرم چند دانش آموز دبیرستانی را دیدم که از من خواستند تا صفحه ای که به بچه های آسمان در کتاب ادبیاتشان اختصاص داده شده بود، امضا کنم. آنها از من پرسیدند که چرا نام این فیلم را بچه های آسمان گذاشتم، همین سوال سبب شد تا عزم خود را جزم کنم تا در یک دبیرستان حضور پیدا کرده و درباره این فیلم با دانش آموزان صحبت کنم و امروز چنین فرصتی برای من فراهم شد.

کد خبر 313745

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha